Jenny Rostain

LIIAN RIKKI KUOLEMAAN

Liian rikki kuolemaan
Tekijä: Jenny Rostain
Kustantaja: Bazar (2019)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   35,00
    
Liian rikki kuolemaan
35,00 €
Ilmainen toimitus
Kustantaja:
Sivumäärä:
222 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2019, 22.08.2019 (lisätietoa)

Väkivallan pitkä varjo

Jenny Rostainin Liian rikki kuolemaan on kattava tietopaketti traumaperäisestä stressihäiriöstä (PTSD) ja samalla Rostainin tarina hänen omasta kamppailustaan parisuhdeväkivallan aiheuttamien traumojen kanssa.

Traumat ovat ihmismielen luonnollinen tapa käsitellä vaikeita ja järkyttäviä tilanteita, mutta vaiettuina ja hoitamattomina ne aiheuttavat tarpeetonta kärsimystä ja lukuisia itsemurhia. Usein sairastunut on ongelmansa kanssa yksin juuri silloin, kun apua eniten tarvitsisi.

Liian rikki kuolemaan kertoo väkivallan aiheuttamasta traumaperäisestä stressihäiriöstä (PTSD). Sen oireet saattavat alkaa yllättäen, kun jokin kohdattu asia muistuttaa trauman aiheuttaneesta tilanteesta.

Kirjassa Jenny Rostain kertoo oman koskettavan tarinansa, jossa parisuhteessa koettu henkinen ja fyysinen väkivalta sekä sen aiheuttama trauma olivat viedä häneltä hengen. Kirjaan on koottu ajankohtaisinta tietoa traumaperäisestä stressihäiriöstä, sen ilmenemismuodoista ja hoitokeinoista. Omien kokemustensa kautta Rostain haluaa tarjota vertaistukea kaikille, jotka kamppailevat häpeän ja syyllisyyden tunteiden, rajojen asettamisen ja oikeanlaisen avun saamisen kanssa.Tuote ei tilattavissa.
Liian rikki kuolemaanzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789522796592
Kieli:
Suomi
Mukana kampanjoissa: