SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Kaunokirjallisuus

Kaunokirjallisuus
Poldark : laululintu
35,00 €
Ilmainen toimitus
Gummerus Kustannus Oy
Sivumäärä: 750 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2021 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Rakastetun Poldark-saagan 12. ja viimeinen osa vie lukijansa Cornwallin rannikoilta 1800-luvun alun kuohuvaan Eurooppaan.

Rossin ja Demelzan nuorin tytär Isabella-Rose on aikuisuuden kynnyksellä. Hänen suloinen lauluäänensä lumoaa jokaisen, ja Bellan vanha ihastus kannustaa häntä pyrkimään laulajattareksi. Kun Bella lähtee ranskalaisen säveltäjän matkaan, selviää etteivät miehet aikeet rajoitu vain hänen musikaalisuuteensa.

Poldarkien ja Warlegganien välinen vihamielisyys leiskuu yhä kiivaana, eikä rappiollista elämää viettävä Valentine Warleggan tiedä kumpaan leiriin kuuluisi. Se on kuitenkin vähäpätöinen ongelma, kun nuori nainen löytyy kuolleena ja Cornwallin kaduilla huhutaan murhaajan saalistavan öisin...

Winston Graham (1908–2003) oli 1900-luvun menestyksekkäimpiä ja tuotteliaimpia englantilaisia kirjailijoita. Graham tunnetaan ennen muuta Cornwalliin sijoittuvasta historiallisesta Poldark-sarjastaan, joka on sovitettu jo kahdesti tv-sarjaksi: ensin 1970-luvulla ja nyt vuodesta 2015 lähtien (BBC).

Tuote ei tilattavissa.
Poldark : laululintuzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789512423019
Tuotesarja: