Etusivu > Kaunokirjallisuus

Kaunokirjallisuus
AINA EI TAPAHDU SURULLISIA ASIOITA

Aina ei tapahdu surullisia asioita
Tekijä: Katherine Pancol; Lotta Toivanen (käänt.)
Kustantaja: Bazar (2019)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   35,00
    
Aina ei tapahdu surullisia asioita
35,00 €
Ilmainen toimitus
Kustantaja:
Sivumäärä:
848 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2019, 21.02.2019 (lisätietoa)

Rakkaus on kuin kytevä räjähdepötkö

Katherine Pancolin Aina ei tapahdu surullisia asioita tempaa lukijan elämän karusellin vastustamattomaan kieputukseen. Ranskalaista draamaa parhaimmillaan!

Hortense valmistautuu ensimmäisen oman vaatemallistonsa sensaatiomaiseen näytökseen New Yorkissa. Hänen suojelijansa ja sponsorinsa, upporikas 92-vuotias kreivitär Elena Karkhovan on kursailematon seksinnälässään. Hortensen Zoe-sisko kipuilee urahaasteiden ja ensimmäisen rakkautensa kanssa Pariisissa, jossa myös tyttöjen äiti, Josephine, asuu. Lapsinero Junior tutustuu Josephinen sisarpuolen Stellan poikaan Tomiin. Tuttavuudella on kauaskantoisia seurauksia, varsinkin kun Tomin isä, Adrian, suunnittelee suuria. Samaan aikaan kuningatar Elisabethin avioton lapsi Shirley on jatkuvasti solmussa miessuhteineen... Ja kaikkien näiden henkilöiden tarinat punoutuvat toisiinsa herkulliseksi runsaudensarveksi.

Katherine Pancolin Aina ei tapahdu surullisia asioita on kuin kauan odotettu sukukokous. Tarkkanäköinen kerronta ja tapahtumien yllättävä absurdius eivät pyytele anteeksi. Pancol tempaa lukijan varmalla otteella mukaansa elämän karusellin vastustamattomaan kieputukseen.Tuote ei tilattavissa.
Aina ei tapahdu surullisia asioitazoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789522796509
Kieli:
Suomi
Mukana kampanjoissa: