Etusivu > Kaunokirjallisuus

Kaunokirjallisuus
64

64
Tekijä: Hideo Yokoyama; Markus Juslin (käänt.)
Kustantaja: Bazar (2019)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   35,00
    
64
35,00 €
Ilmainen toimitus
Kustantaja:
Sivumäärä:
764 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2019, 16.04.2019 (lisätietoa)

Rikos, jota kukaan ei pystynyt ratkaisemaan

Hideo Yokoyaman 64-dekkarissa tokiolainen poliisi ryhtyy tutkimaan uudelleen neljäntoista vuoden takaista kidnappausdraamaa.

Viisi piinallisen pitkää päivää tammikuussa 1989. Seitsemänvuotiaan japanilaistytön vanhemmat kuuntelevat heidän tyttärensä kidnappaajan vaatimuksia. Kaappaajan henkilöllisyys ei selviä heille koskaan. He eivät enää ikinä näe tytärtään.

Seuraavan neljäntoista vuoden aikana saadaan jatkuvasti kuunnella poliisin anteeksipyyntöjä. Mutta ihmiset eivät voi unohtaa kaappauksen tutkintaa ja poliisin täydellistä epäonnistumista tapauksessa, joka tulee tunnetuksi nimellä 64.

64-tapauksen arpia kantavan poliisin Yoshinobu Mikamin oma tytär katoaa jälkiä jättämättä. Epätoivoinen Mikami palaa tutkimuksissaan häntä neljätoista vuotta piinanneen kidnappauksen vaiheisiin ja törmää hälyttävään yksityiskohtaan, jota kukaan ei kaappauksen tapahtuessa huomannut. Tutkiessaan yksityiskohtaa tarkemmin Mikami löytää jotain, minkä varjelemiseksi hänen kollegansa ovat valmiita uhraamaan uransa ja jopa henkensä. Jotain, minkä ei koskaan olisi pitänyt tapahtua.Tuote ei tilattavissa.
64zoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789522796905
Kieli:
Suomi
Mukana kampanjoissa: