SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Kokoa oma lukupaketti
Kauhuagentti Nelli Rapp: Hirviöakatemia
5,00 €
Ilmainen toimitus
Tammi
Sivumäärä: 90 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 2. p.
Julkaisuvuosi: 2010, 07.09.2010 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Tervetuloa Hirviöakatemian oppilaaksi!

Martin Widmarkin hauska, helppolukuinen ja sopivasti pelottava Hirviöakatemia-sarja julkaistaan nyt Emil Maxénin uudella nelivärikuvituksella. Lue, kuinka Nelli Rappista leivotaan kauhuagentti!

Eräänä syysiltana Nelli Rappin perhe pakkautuu autoon ja ajaa vieraisille arvoituksellisen Hannibal-sedän maaseutukartanoon, joka muistuttaa todellista kummituslinnaa. Ovella heidät ottaa vastaan valtavan pitkä, mustiin pukeutunut hovimestari, ja ruokasali on täynnä vieraita, joilla on kaikilla merkillinen, lepakonmuotoinen rintakoru.

Yläkerrasta Nelli löytää salamyhkäisen luokkahuoneen ja Lappaja-Leenan, Hirviöakatemian opettajan. Seuraavaksi Nelli ja hänen koiraystävänsä London joutuvat vastakkain ihka oikean vampyyrin kanssa –ainakin melkein! Nellin täytyy nimittäin läpäistä kiperä koe, ennen kuin hänet voidaan hyväksyä opiskelijaksi Hirviöakatemiaan, opinahjoon, joka kouluttaa kauhuagentteja...

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. Widmark on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja hänen teoksensa komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kärjessä. Suomessa Widmark tunnetaan parhaiten suositusta Lasse-Maijan etsivätoimisto -sarjastaan.Loppuunmyyty.
Kauhuagentti Nelli Rapp: Hirviöakatemiazoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789513149505