SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Lastenkirjat
Koululaisen pikkujättiläinen
35,00 €
Ilmainen toimitus
Readme.fi Oy
Sivumäärä: 304 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: U.p.
Julkaisuvuosi: 2022 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Sukella runsaasti kuvitetun ensyklopedian sivuille ja lähde henkeäsalpaavalle matkalle tutkimaan ympäriltämme löytyviä mysteerejä.
Matkaa avaruuden halki, tutki planeettamme huikeita elinympäristöjä ja uppoudu luita ja ytimiä myöten ihmiskehon uskomattomiin toimintoihin. Kirjassa perehdytään mielenkiintoisesti ja valaisevasti esimerkiksi tieteeseen, historiaan ja maantietoon. Pikkujättiläinen sopii satunnaiseen tiedonhakuun tai luettavaksi kannesta kanteen. Kirjassa on runsaasti faktoja ja tietokenttiä, karttoja, selityksin varustettuja aikajanoja ja opettavaisia yksityiskohtia. Kirja innostaa lasta oppimaan uutta ja korostaa oppimisen iloa!
Mitä? Missä? Milloin? Miksi? Avaa pikkujättiläisen sivut ja löydä vastaukset kaikkiin niihin kysymyksiin, joita lapset aina haluavat tietää. Jättimäisistä galakseista mikroskooppisiin bakteereihin ja ihmiskehon soluista muinaisiin sivilisaatioihin. Näin koulustakin tutut aiheet heräävät eloon uudella ja jännittävällä tavalla. Sadat valokuvat yhdistettyinä innovatiivisiin tietokenttiin kannustavat lasta oppimaan uutta tämän inspiroivan kirjan sivuilta.
Yli 9 000 hakusanaa, faktaa ja tilastoa sekä 2 500 nelivärikuvaa!

Tuote ei tilattavissa.
Koululaisen pikkujättiläinenzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789523734715
Tuotesarja:
Mukana kampanjoissa: