SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Etusivu > Tietokirjallisuus

Tietokirjallisuus




Kirjailijan keittiössä
35,00 €
Ilmainen toimitus
Kustantaja:
Sivumäärä:
200 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Kaunokirjallisuutta ja ruokareseptejä.

Mitä kokkaavat keittiöissään tutut kirjailijat? Mitä he syövät ja millaisella rytmillä, kun kirjoittavat? Miten ruoka näkyy heidän tuotannossaan?

Tuija Välipakka tekee matkan kahdentoista eturivin kirjailijan kotiin kokkaamaan sekä keskustelemaan heidän ruokatottumuksistaan ja suhteestaan ruokaan. Näiden lisäksi perehdytään erilaisiin teemoihin, esimerkiksi ruokahävikkiin, chiliin ja veganismiin.

Keittiönsä oven avaavat ja lempireseptinsä jakavat: Ville Hytönen, Leena Parkkinen, Viggo Wallensköld, Sirpa Kähkönen, Marko Annala & Inga Magga, Anneli Kanto, Johanna Sinisalo, Juha Siro, Outi Pakkanen, Sofi Oksanen ja Katri Wanner.

Kirjailijan keittiössä tarjoilee lukijalle paitsi herkullisia reseptejä laajalla skaalalla, myös keittokirjojen historiaa ja pohdintaa ruoasta identiteettikysymyksenä. Teos on täyttävä kattaus intohimoista ruoanlaittoa ja kirjallisuutta sekä kurkistus eturivin kirjailijoiden pyhimpään – keittiöön.
Kuvitettu.

TUIJA VÄLIPAKKA (s. 1967) on tamperelainen kirjailija. Esikoisrunokokoelmansa Lasimorsian (2003) jälkeen Välipakka on kirjoittanut useita romaaneja ja runokokoelmia sekä tietokirjan Sata tapaa tappaa sielu – Narsismin uhrit kertovat (2007/2020). Välipakka toimii useissa luottamustehtävissä, muun muassa Kirjailijaliiton johtokunnassa.

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
LISÄÄ OSTOSKORIIN
Arvioimme, että tuote lähetetään meiltä noin 3-6 arkipäivässä
Kirjailijan keittiössäzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789522347190
Kieli:
Suomi
Mukana kampanjoissa: