Etusivu > Tietokirjallisuus

Tietokirjallisuus
SYÖMISEN PUNAINEN LANKA

Syömisen punainen lanka
Tekijä: Susan Peirce Thompson; Sirpa Parviainen (käänt.)
Kustantaja: Bazar (2019)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   35,00
    
Syömisen punainen lanka
35,00 €
Ilmainen toimitus
Kustantaja:
Sivumäärä:
379 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2019, 02.01.2019 (lisätietoa)

Loppu laihdutuskuureille

Aivo- ja kognitiotieteen dosentti Susan Peirce Thompson kertoo Syömisen punainen lanka -kirjassaan havainnollisesti, miten omat aivomme estävät meitä laihtumasta ja miten voimme vapautua ruokaan liittyvistä himoista.

Oletko kokeillut dieettejä ja todennut ne tehottomiksi, kerta toisensa jälkeen? Miksi painonpudotus on niin vaikeaa? Ja miksi usein on haasteellista pysyä tavoitepainossa, jonka on työllä ja tuskalla saavuttanut?

Syömisen punainen lanka kertoo vastauksen. Kyse ei ole tahdonvoiman tai moraalin puutteesta, ei kuudesta ateriasta päivässä, tavoitteiden ylös kirjaamisesta eikä edes runsaasta liikunnasta. Kyse on aivoista, jotka ruoka on kaapannut. Mutta vaikka mielemme on altis houkutuksille, ruoan valtaan ei silti tarvitse alistua.

Aivo- ja kognitiotieteen dosentin Susan Peirce Thompsonin kehittämä uraauurtava Bright Line Eating -menetelmä perustuu psykologian ja neurotieteiden uusimpiin tutkimustuloksiin. Syömisen punainen lanka kertoo havainnollisesti, miten aivot toimivat ja miten ne voi valjastaa painonhallinnan avuksi. Kirja opettaa antamaan syömiselle selkeät rajat, joita noudattamalla vapaudut dieettikierteestä ja pääset kestävään painonhallintaan.Tuote ei tilattavissa.
Syömisen punainen lankazoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789522796172
Kieli:
Suomi