Etusivu > Tietokirjallisuus

Tietokirjallisuus
PUSSY RIOTIN OPAS AKTIVISMIIN

Pussy Riotin opas aktivismiin
Tekijä: Nadja Tolokonnikova; Sirpa Parviainen (käänt.)
Kustantaja: Bazar (2019)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   35,00
    
Pussy Riotin opas aktivismiin
35,00 €
Ilmainen toimitus
Kustantaja:
Sivumäärä:
288 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2019, 18.09.2019 (lisätietoa)

Protestoi radikaalisti, vastusta iloisesti!

Pussy Riot -liikkeen keulahahmona tunnetun Nadja Tolokonnikovan opaskirja tarjoaa tuoreen näkökulman kansalaistottelemattomuuteen.

Modernin protestoimisen kasvot on puettu punaiseen kommandopipoon. Tämä kuva levisi maailmalle helmikuussa 2012, kun Pussy Riot -kollektiivi järjesti punk-henkisen tempauksen Moskovan Kristus Vapahtajan katedraalissa ja päätyi tapahtuman seurauksena sekä vankilaan että kansainvälisen poliittisen aktivismin symboliksi.

Ryhmän keulakuva Nadja Tolokonnikova kertoo nyt omin sanoin, miksi Pussy Riot oli tarpeellista perustaa. Lujaluontoinen aktivisti tietää mistä puhuu: hän on hyppinyt piikkilanka-aitojen yli, suudellut mellakkapoliiseja, saanut hevospiiskasta Sotšissa, ollut nälkälakossa vankilassa, ja elänyt koko tämän ajan Vladimir Putinin valvovan silmän alla.

Pussy Riotin opas aktivismiin tarjoaa tuoreen ja ajankohtaisen näkökulman kansalaistottelemattomuuteen. Se paljastaa Tolokonnikovan kymmenen ohjetta vallankumouksen aikaansaamiseksi ja muistuttaa, että aktivismi voi olla myös iloista.

Teoksen esipuheen on kirjoittanut Vasemmistoliiton puheenjohtaja, opetusministeri Li Andersson.Tuote ei tilattavissa.
Pussy Riotin opas aktivismiinzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789522797421
Kieli:
Suomi