SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Tietokirjallisuus
Kehnot pomot ympärilläni - Miksi hyvä johtaminen on niin vaikeaa?
35,00 €
Ilmainen toimitus
Atena Kustannus Oy
Sivumäärä: 340 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2018, 19.12.2018 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Jos lapsesi käyttäytyy huonosti, voit aina kokeilla toisenlaista kasvatuskeinoa. Jos tuttavasi osoittautuu ääliöksi, voit nostaa kytkintä. Mutta jos pomosi käyttäytyy kuin hirmuhallitsija ja vaatii kohtuuttomia, et välttämättä tiedä, miten kannattaisi toimia.

Kenties sinä ja pomosi olette persoonallisuudeltanne niin erilaisia, että toimitte täysin vastakkaisilla tavoilla. Saatat erehtyä luulemaan, että pomosi on toivoton tapaus. Älä hermostu. Tilanteeseen löytyy ratkaisuja.

Tämän kirjan avulla opit pärjäämään jopa todella toivottoman pomon kanssa ja selviät myös hankalista työtilanteista, esimerkiksi silloin kun sinulla on paljon vastuuta muttei lainkaan valtaa.

Entä oletko pomo, jonka ympärillä on pelkkiä vätyksiä? Onko tiimissäsi alisuoriutujia, laiskoja alaisia? Tämä kirja kertoo myös, miksi tietyt työntekijät eivät täytä odotuksiasi ja mitä voit asialle tehdä.

Ruotsissa Eriksonin kirjoja on myyty lähes miljoona kappaletta, ja hänen kirjansa ilmestyvät 28 kielellä. Kirjassaan Kehnot pomot ympärilläni Erikson paneutuu entistä syvemmin ihmisten motivaatioon, kehitystasoihin ja siihen, miksi ylipäätään tarvitsemme johtajia.

Tuote ei tilattavissa.
Kehnot pomot ympärilläni - Miksi hyvä johtaminen on niin vaikeaa?zoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789523004887