SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Tietokirjallisuus




Suuri savustuskirja
35,00 €
Ilmainen toimitus
Readme.fi
Sivumäärä: 450 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 2. p.
Julkaisuvuosi: 2017, 02.01.2017 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Savustaminen on hauskaa ja helppoa, kun käytät oikeita välineitä ja menetelmiä

Savustus on ikivanha tapa kypsyttää ruokaa sekä parantaa samalla sen makua ja säilyvyyttä. Koska nykyaikaiset kylmälaitteet, pakkausteknologia ja nopeat kuljetukset mahdollistavat keskittymisen herkullisten makujen maailmaan, savustajan ei tarvitse enää pyrkiä kuivattamaan kalaa tai lihaa tarpeettomasti. Perinteisten savustimien ja menetelmien rinnalle onkin tullut valtava määrä uusia ratkaisuja, jotka tarjoavat savustusharrastajalle lähes loputtomasti kokeiltavaa.

Savustuksesta on sanottu, että se ei ole tiedettä vaan taidetta. Tämän ajattelutavan vaalijat pitävät usein vanhoja savustusmenetelmiä lyömättöminä ja väittävät, että vain avotulella synnytetty savu antaa parhaan aromin ruokaan. Erä-lehden pitkäaikainen avustaja Ari Manninen ei kiistä perinteen merkitystä ja arvostaa taidetta ja jopa savustusfilosofiaakin, mutta hyödyntää tieteellistä tutkimusta kehittäessään erilaisille savustimille ja elintarvikkeille parhaiten sopivia savustusmenetelmiä.



Tuote ei tilattavissa.
Suuri savustuskirjazoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789523213661