Villiyrttikeittokirja 2017 on nyt entistä kattavampi - mukana 100 kasvia ja uusia herkkuja! Kirjan suosio ei ota laantuakseen ja joka vuosi se tuo tuhansia uusia herkuttelijoita villiyrttien ystäviksi!
Tässä kirjassa esitellään 100 villiyrttiä resepteineen. Näitä villiyrttejä kasvaa niin meren rannoilla, kuusi-metsissä, niityillä kuin pihapiireissä.
Sami Tallberg on työskennellyt jo toistakymmentä vuotta alan merkittävissä ravintoloissa ympäri maailman keräten kokemuksia villiyrttien käytöstä ruoissa.
Palkitun luontoportti.com:in Jouko Lehmuskallion ottamat erinomaiset tunnistuskuvat, tiivistetty kasvikohtainen informaatio sekä keittiömestarin sesonginmukaiset, yksinkertaiset ja herkulliset reseptit kullekin villiyrtille tekevät tästä kirjasta uniikin. Mitään korvikkeita nämä kasvit eivät ole, vaikka moni
niin saattaakin kuvitella. Samin valmistamat annokset näistä villiyrteistä ovat olleet järjestään myyntihittejä hänen työskentelemissä ravintoloissaan ja näyttelevät oleellista roolia myös hänen kotikeittiössään