SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Tietokirjallisuus
Curly Girl - Kiharametodi suomalaisittain
35,00 €
Ilmainen toimitus
Readme.fi
Sivumäärä: 160 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 1. p.
Julkaisuvuosi: 2019, 02.01.2019 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Kirjan kirjoittajat ovat Curly Girl Suomi Facebook -ryhmän ylläpitäjiä ja perustajia, metodin pioneereja Suomessa. Heillä on laaja osaaminen metodiin liittyen ja tämä osaaminen on nyt koottu yksiin kansiin.

Luonnonkiharan korostaminen ja Curly Girl -metodin suosio on ollut kasvussa Suomessa ja tämä kirja on vastaus monien toiveisiin ja kysymyksiin.

Monet luonnonkiharahiuksiset ovat kokeneet epävarmuutta omista villeistä kiharoistaan sileiden ja suorien hiusten ollessa pinnalla jo useita vuosikymmeniä. Metodin pääajatus on hoitaa luonnonkiharaa hiusta erityisen hyvin, niin että hiukset olisivat kantajansa mieleen ja pääsisivät täyteen loistoonsa. Curly Girl -kiharametodi suomalaisittain avaa tarkemmin erityisesti suomalaisten luonnonkiharoiden hoitoa suomalaisissa oloissa. Kirjassa autamme lukijaa ymmärtämään omien hiustensa tarpeita paremmin, annamme vinkkejä hiusten
hoitoon ja muotoiluun, perehdymme hiuskosmetiikan ainesosiin ja kannustamme korostamaan omia luonnonkiharoita.Loppuunmyyty.
Curly Girl - Kiharametodi suomalaisittainzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789523219588
Mukana kampanjoissa: