SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Tietokirjallisuus

Tietokirjallisuus
Virkkaa kukkapuutarha : sisustustekstiilejä kuusikulmioista
35,00 €
Ilmainen toimitus
Readme.fi Oy
Sivumäärä: 160 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2021 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Kukkia rakastavan suunnittelijan virkkauskirjaan on koottu uniikkeja virkattavien kuusikulmioiden ohjeita, joita yhdistelemällä virkkaat kauniita sisustustekstiilejä.

Löydät ohjeita sekä helppoihin perus- ja pitsipaloihin että vaativimpiin kukkapaloihin, ohjeita erilaisiin pieniin kukkasiin, tupsuihin, tasseleihin ja liitoksiin. Näiden avulla kokoat helposti itse oman kukkapuutarhasi peiton, sisustustyynyn, liinan tai jonkin muun sisustustekstiilin.

Yksinkertainan kuusikulmion muoto toimii myös mattona, kun materiaalina käytetään lankaa kaksinkertaisena tai paksumpaa kudetta. Ohuesta virkkauslangasta saat kauniin valo kukkakimpun ikkunaan tai liinan pöydälle. Pienillä kukkasilla ja lehdillä voit koristella käsitöitä tai muita tuotteita.

Kuusikulmio on muoto, jonka virkkaaminen on miellyttävää ja käytännöllistä. Palat yhdistyvät kauniisti limittäin ja luovat kauniin pinnan. Reunan muodoksi saadaan leikkisä pykäreuna tai reuna voidaan täyttää puolikkailla kuusikulmioilla tai kolmiopaloilla, jolloin reunan muodoksi saadaan suora. Voi kuinka täydellinen muoto kuusikulmio onkaan!

Tämä kirja on sinulle, jolla virkkauksen perusteet ovat jo hallussa ja haluat oppia uusia virkkaustekniikoita. Niin ja ennen kaikkea rakastat kukkia! Löydät ohjeet ja lankamenekit kirjan kuvissa esiintyviin tuotteisiin. Kehotan sinua kuitenkin valitsemaan kirjasta mielestäsi kauneimmat kukkapalat ja käyttämään mielikuvitusta, miltä sinun oma virkattu kukkapuutarhasi näyttää?

Käytä värejä, jotka sopivat kotisi sisustukseen ja yhdistä palat joko villisti ja vapaasti tai kauniisti tasaiseen riviin tai ryhmään sommitellen. Päästä luovuutesi valloilleen ja lähde kokoamaan omaa kukkapuutarhaasi.

Tuote ei tilattavissa.
Virkkaa kukkapuutarha : sisustustekstiilejä kuusikulmioistazoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789523732643
Mukana kampanjoissa: