SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Tietokirjallisuus
Pizzanpaistajat
35,00 €
Ilmainen toimitus
Readme.fi
Sivumäärä: 256 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 2. p.
Julkaisuvuosi: 2021, 04.01.2021 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Minustako mestaripaistaja? - Kädessäsi on Pizzanpaistajien rakkaudella laatima teos, jonka avulla opit varmasti paistamaan herkullista pizzaa.

Heti kirjan alussa avataan maukkaan pizzataikinan ja tomaattikastikkeen salat, jonka jälkeen matka jatkuu juustojen ja muiden raaka-aineiden maailmaan. Vaatimustasoa nostetaan pikkuhiljaa ja makumatkan aikana pääset ottamaan haltuun useita erilaisia pizzatyylejä. Esittelyssä on myös erilaiset välineet ja pizzauunit.

Kirja sisältää tietysti myös toinen toistaan herkullisempia pizzareseptejä. Tärkeimpien klassikoiden lisäksi kattauksessa on myös uudempia ja erikoisempia pizzoja, jotka on huolellisesti valikoitu jatkuvasti kasvavan Pizzanpaistajat-yhteisön gastronomisesta ilotulituksesta.

Tässä pizzakirjassa kaikki erilaiset pizzat italialaisista alkupizzoista pohjoisamerikkalaisiin herkkuihin ovat tasa-arvoisia. Ainoastaan suomalainen pizza ja kotimaiset raaka-aineet ovat hiukan muita tasa-arvoisempia.

Jos rakastat pizzaa, tämä kirja on juuri sinulle. Ja luettuasi kirjan tulet nauttimaan pizzasta vieläkin enemmän!Loppuunmyyty.
Pizzanpaistajatzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789523733121