HYVÄ VHH – Leivonta sisältää yli 100 käytännöllistä leivontareseptiä arjen herkkuhetkiin ja suurempiin perhejuhliin.
Kirjasta löydät kaikki suomalaisten rakastamat perusohjeet sesonkien parhaista raaka-aineista niin suolaisen kuin makean ystävälle. Ohjeisiin on merkitty ravintosisällöt sekä vinkkejä, miten ohjeita voi muokata muihin erityisruokavalioihin soveltuviksi, joten kirjan avulla opit soveltamaan perusohjeita yhä herkullisemmiksi sovelluksiksi. Kirja sisältää tietoiskun vähähiilihydraattisessa leivonnassa yleisesti käytettävistä raaka-aineista.
Kirja toimii oppaana aloittelijalle ja inspiraationa vähähiilihydraattisen ruokavalion jo tuntevalle. Kirjan motivaationa toimii lukuisat palautteet, joissa reseptini ovat synnyttäneet onnistumisen kokemuksia ja innostusta leivontaa kohtaan.
Anna Koro on kasvatustieteiden maisteri ja ravintolakokki. Viimeisen vuosikymmenen hän on toiminut ruoka-asiantuntijana Valiolla. Suositun ketoreseptitblogin kirjoittaminen on ollut hänen harrastuksensa ja viime keväänä hän perusti myös ketotuotteita valmistavan Ketoartesaanit Oy leipomon ja ketokahvilan. Hän on kotimaisen ruoantuotannon ja lähiruoan puolestapuhuja, arjen aikataulullisten ja taloudellisten haasteiden sekä suomalaisten ruokakäyttäytymisen ja makumieltymysten asiantuntija.