SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Tietokirjallisuus




Hyppysellinen tiedettä : valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä
35,00 €
Ilmainen toimitus
Gaudeamus
Sivumäärä: 200 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 1. p.
Julkaisuvuosi: 2017 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Miksi peruna ei kypsy? Huomaako kukaan, jos omenapiirakassa ei ole yhtään oikeaa omenaa? Voiko makua mitata?

Ruoka on vahvasti sidoksissa kulttuuriin, perinteisiin, historiaan ja tunteisiin – tutut ruoat lohduttavat ja perinneresepteihin turvaudutaan kysymättä, miksi juuri ne toimivat. Ruoka herättää myös intohimoja. Kuka tahansa ei saa esiintyä asiantuntijana, kun puhutaan ruoasta. Ruoanlaittoon liittyy runsaasti myyttejä: lihan täytyy olla huoneenlämpöistä ennen paistamista ja juuri uunista taiteiltu kakku lässähtää, jos sen täräyttää vahingossa pöydän kulmaan. Oletko kokeillut?

Hyppysellinen tiedettä rohkaisee suhtautumaan kokkaamiseen uteliaasti ja testailemaan keittiössä uusia asioita. Kirjassa ruokaa rakastavat tutkijat sukeltavat ruoanlaiton kemiaan, purkavat myyttejä ja etsivät parhaita reseptejä.

Ruoka on enemmän kuin molekyyliensä summa. Tieteellinen ajattelu ja testaaminen eivät pilaa nautintoa vaan päinvastoin saavat arvostamaan omia ja muiden keitoksia entistä enemmän.

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
LISÄÄ OSTOSKORIIN
Tilaustuote | Arvioimme, että tuote lähetetään meiltä noin 3-6 arkipäivässä
Hyppysellinen tiedettä : valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössäzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789524954365