SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Tietokirjallisuus




Ruokaa - Mat-ravintolan ohjeilla
35,00 €
Ilmainen toimitus
Kustannusosakeyhtiö Teos
Sivumäärä: 200 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2019, 29.03.2019 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Ruokaa Mat-ravintolan ohjeilla on moderni pohjoismainen keittokirja. Sen sisältämät satakunta reseptiä tarjoavat lukuisia tuoreita makuyhdistelmiä, jotka kohottavat arkiruoan aivan uusiin sfääreihin olematta kuitenkaan ensinkään vaivalloisia toteuttaa. Huolella valituista raaka-aineista ja oikeista mausteista syntyvät niin aamiaiset, lounaat, päivälliset kuin kahvitarjoilutkin erilaisine leipomuksineen kaikille hyvän ruoan rakastajille lihansyöjistä vegaaneihin.

Reseptit ovat peräisin suositusta helsinkiläisestä Mat-ravintolasta, joka on päivästä toiseen täynnä iloisia lounastajia jonojen ulottuessa joskus kadulle asti. Ja vihdoin ravintolan omistaja, kokki Anna Sörensson jakaa ihastelluimmat reseptinsä kaikkien lukijoiden käyttöön. Silmiähivelevän kirjan hän on laatinut yhdessä ruokajournalisti Ebba Håkansin ja valokuvaaja Emma Sarpaniemen kanssa. Siispä hyvää Ruokaa, kiitos!

Anna Sörensson on göteborgilaistaustainen kokki ja leipuri, joka on aloittanut ruoka­ ammattilaisen uransa Suomessa jo 2002 perustaessaan MAT­cateringpalvelun yhdessä ystäviensä kanssa. Nykyään hän vastaa sen toiminnasta itse. Mat­ravintola Helsingin Iso Roobertinkadulla avattiin vuonna 2014.

Ebba Håkans on kokin koulutuksen saanut toimittaja, joka on mm. työskennellyt kokkina prahalaisessa Michelin­ravintolassa sekä kirjoittanut Hufvudstadsbladetiin.

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
LISÄÄ OSTOSKORIIN
Tilaustuote | Arvioimme, että tuote lähetetään meiltä noin 3-6 arkipäivässä
Ruokaa - Mat-ravintolan ohjeillazoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789518519396