Etusivu > Tietokirjallisuus

Tietokirjallisuus
ISÄKIRJA : TOSITARINOITA, JOTKA JOKAISEN ISÄN TULISI LUKEA

Isäkirja : tositarinoita, jotka jokaisen isän tulisi lukea
Tekijä: Ilkka Enkenberg; Markus Forsell
Kustantaja: Readme.fi Oy (2020)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   35,00
    
Isäkirja : tositarinoita, jotka jokaisen isän tulisi lukea
35,00 €
Ilmainen toimitus
Kustantaja:
Sivumäärä:
256 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Isäkirja on kahden miehen rehellinen kuvaus siitä, millaista on olla isä. Ilkka ja Markus kertovat hauskojen, karvaiden ja elämänmakuisten tositarinoiden avulla isän kokeman tunneskaalan ilosta raivoon ja pettymyksestä ylpeyteen. Kumpikin kirjoittajista kertoo rehellisesti ja jopa raadollisesti omista onnistumisistaan ja demoneistaan ja kommentoi toisen edesottamuksia ymmärryksen lasit silmillään.

Isäkirja on muutakin kuin hersyvää naurua ja liikuttavia hetkiä. Se on vertaistukea jo isiksi tulleille ja johdatus tulevaan isäksi aikovalle tai pian tulevalle. Lapsen toiselle vanhemmalle se on ainutlaatuinen ikkuna isän kokemukseen. Kirjan sarjakuvamainen ja leikittelevä kuvitus antaa lukijan pohtia isän tunnemaailmaa omakohtaisesti.

Ilkka Enkenberg Kolmen lapsen isä. Tietokirjailija, tuottaja ja kouluttaja Tarina-akatemiassa, joka auttaa organisaatioita kertomaan faktoista kiinnostavasti.
Markus Forsell Kolmen lapsen isä. Vuoden Isä 2013 -palkinnon Markus sai toimittuaan kokemusasiantuntijana ja projektipäällikkönä Isänä työelämässä -projektissa. Isyyden teemasta Markus on kertonut mm. Pohjoismaisen Neuvoston julkaisemassa Nordic Dads -kirjassa (2019). Markus työskentelee terveydenhuoltoalalla palvelupäällikkönä.

Tuote ei tilattavissa.
Isäkirja : tositarinoita, jotka jokaisen isän tulisi lukeazoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789523730656
Kieli:
Suomi
Mukana kampanjoissa: