SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Tietokirjallisuus
MegaGames : Suuri Pelikirja
35,00 €
Ilmainen toimitus
Readme.fi
Sivumäärä: 304 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 1. p.
Julkaisuvuosi: 2020, 02.01.2020 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Suuri pelikirja on ykköskirja kaikille nuorille pelaajille. Toista näin laajaa pelikirjaa ei ole!

Suuri pelikirja käy läpi tietokone- ja konsolipelien tär-keimmät tapaukset. Mukana on sekä isoimmat hitit että erikoisimmat indiepelit. Esports käydään läpi isosti keskeisistä kilpapeleistä ja pelaajista alkaen.

Kirjan peleissä on kaikkea: hikistä toimintaa, liikuttavia tarinoita ja kunnianhimoista rakentelua. Peliesittelyjen lomassa puidaan niin pelien fanikulttuureja kuin tunne-tuimpia tekijöitä. Kirjan jälkeen näet pelimaailman aivan uusin silmin.

Kirja on näyttävästi värikuvitettu ja hauska jo pelkästään selailla. Tekstit ovat helppolukuisia, mutta täynnä kiinnostavaa tietoa. Aloittelijat saavat lukuisia pelisuosituksia. Edistyneille on tarjolla kehitystyön taustoja ja pelisuunnittelun saloja.

Kirjasta löydät muun muassa: • Suursuosikit Minecraftista Pokemoniin • Isoimmat indiet Stardew Valleysta Undertaleen • Energisimmät esportsit Dotasta Fortniteen • Mahtavat mobiilipelit Clash of Clansista The Roomiin • Esittelyjä huippupelaajista ja pelistudioista • Pelimaailman taustaa fanikulttuureista erikoislaitteisiin

Suuri pelikirja on aarreaitta, jossa on jokaiselle jotakin. Se on paras mahdollinen lahja nuorelle peli-intoilijalle!

Aleksandr Manzos on kirjoittanut peleistä yli kymmenen vuoden ajan. Häneltä on julkaistu aiemmin kolme peliaiheista kirjaa.Tuote ei tilattavissa.
MegaGames : Suuri Pelikirjazoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789523730700
Mukana kampanjoissa: