SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Tietokirjallisuus

Tietokirjallisuus
Pizzanpaistajat
35,00 €
Ilmainen toimitus
Kustantaja:
Sivumäärä:
256 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Minustako pizzamestari? - Kirja on Pizzanpaistajien rakkaudella laatima teos, joka antaa käytännönläheisiä vinkkejä jokaiselle, joka haluaa kehittyä taitavaksi pizzakokiksi. Kirjassa kuvataan yksityiskohtaisesti ja mielenkiintoisella tavalla oppimispolku keittiön sähköuunia käyttävästä oppipojasta ensin pizzakisälliksi ja lopulta mestaripaistajaksi.

Kirjassa esitellään maukkaan pizzataikinan salat, tomaattisoseen valmistaminen sekä juustojen ja muiden raaka-aineiden käyttö herkullisen pizzan valmistuksessa. Lisäksi oman tilansa saavat pizzanpaistamisessa tarvittavat välineet ja erilaiset pizzauunit. Koska kyseessä on ruokakirja, sisällytimme siihen myös paljon äärimmäisen herkullisia reseptejä.

Tärkeimpien klassikoiden lisäksi kirjassa esitellään myös uudempia ja erikoisempia ohjeita, jotka on huolellisesti valikoitu Pizzanpaistajat-yhteisön gastronomisesta ilotulituksesta. Pizzasta on tunnetusti moneksi ja kirjassa esitelläänkin kaikki tärkeimmät pizzatyylit, mm. napolilainen ja roomalainen pizza, levypizzat ja amerikkalaiset tyylisuunnat aina Detroitista New Yorkiin.

Tiedonjanoisille on kirjaan koostettu myös katsaus Pizzanpaistajat-yhteisön syntymiseen sekä pizzan historiaan Italiassa ja Suomessa. Tämä teos on sekä herkuttelijoille että herkkujen valmistajille. Jos rakastat pizzaa, tämä kirja on juuri sinulle. Ja luettuasi kirjan tulet todennäköisesti nauttimaan pizzasta vieläkin enemmän!

Tuote ei tilattavissa.
Pizzanpaistajatzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789523733121
Kieli:
Suomi
Mukana kampanjoissa: