Etusivu > Tietokirjallisuus

Tietokirjallisuus
JOKIN SINUSSA TIETÄÄ : YHTEYS UNIIN JA INTUITIOON

Jokin sinussa tietää : yhteys uniin ja intuitioon
Tekijä: Kirsi Virkkunen; Anne Lindholm-Kärki
Kustantaja: Sitruuna kustannus (2020)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   35,00
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
200 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2020, 30.08.2020 (lisätietoa)
Tuoteryhmä:
ISBN:
9789527343227

EUR
35,00
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Jokin sinussa tietää : yhteys uniin ja intuitioonzoom

35.00€ (Alv 10%) 31.82€ (Alv 0%)

Syvällä meissä, piilossa oman elämänhistorian ja ympäröivän kulttuurin luomien kerrostumien alla, solisee elämän virta. Se on sisäisen tiedon valtaväylä, luovuuden syntylähde, elämämme ydinvoima, josta voimme ammentaa tietoisesti. Kirja on unien, runojen, tarinoiden, myyttien ja arkkityyppien kudelma, joka kutsuu ihmistä kääntymään sisäänpäin, luomaan yhteyden omaan intuitioonsa ja elämään sen ohjauksessa.

Kirja oivalluttaa, että elämään voi saada kosketuksen, elävyyttä ja merkityksellisyyttä sisäisen työskentelyn avulla. Meillä kaikilla on sisällämme ehtymätön luovuuden lähde, joka odottaa löytymistään. Kautta aikojen unet, tarinat, loitsut ja myytit ovat puhutelleet ihmisiä, kutsuneet esiin ihmisyyden yhteistä ainesta ja toimineet ihmiskunnan valona pimeässä. Silloin, kun emme ole yhteydessä elävään, rikkaaseen ytimeemme, haemme elämän merkitystä kaikesta ulkoisesta – ja se näkyy ajassamme pelottavalla tavalla.

Kirjan kirjoitusprosessikin on ollut intuitiivinen. Kirjoittajat ovat hiljentyneet yhdessä ja erikseen, kuunnelleet unia ja intuitiota, antautuneet sisäiselle ohjaukselle ja antaneet kynän sanoittaa piilotajuista tietoa. Usein se on punoutunut runoksi tai tarinaksi. Kirja ei ole kronologisesti etenevä sisäisen kasvun opas, vaan ikkuna uniemme ja intuitiomme avaamiin maisemiin. Tekijöiden missiona on vahvistaa unien asemaa kirkkaana elämän peilinä sekä varteenotettavina ja viisaina matkakumppaneina ihmisenä kasvamisen matkalla ja siten rohkaista lukijaa kääntymään kohti oman sisäisen maailmansa avaruutta ja viisautta.

Anne Lindholm-Kärki ja Kirsi Virkkunen ovat kehittäneet yhdessä Luova Uniohjaaja -koulutuksen sekä intuitiivisen tietoisuuskirjoittamisen menetelmän ja ohjaavat monenlaisia sekä uniin että tietoisuuskirjoittamiseen liittyviä ryhmiä ja kursseja yhdessä.

Kirsi Virkkunen on tietokirjailija, Uniohjaaja, Luova Uniohjaaja -koulutuksen toinen luoja, taideterapeutti (valm. 8/2020) ja työnohjaaja STOry. Virkkunen käyttää kirjoittamisen ja taiteen menetelmiä sekä unia ohjaus- ja valmennustyössään. Sun Innovations on aiemmin julkaissut Kirsi Virkkusen ja Anja Kuloveden yhteisen teoksen Tuumasta toimeen. Muutospeli (2013) ja Basam Books Virkkusen ja Lindholm-Kärjen yhteisen teoksen Kirjoita totuutesi! (2015). Lisäksi Virkkunen on julkaissut runoja antologioissa sekä kirjoittanut artikkeleita unista, työnohjauksesta ja kiireenkesytyksestä.
Anne Lindholm-Kärki on tietokirjailija, Uniohjaaja®- sekä Luova Uniohjaaja® -koulutusten luoja, hypnoosiohjaaja ja psykoterapeutti. Hän on hyödyntänyt unia ja kirjoittamista työssään yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Basam Books on aiemmin julkaissut Lindholm-Kärjen teokset Uni tuntee sinut (2012), Unet tienä luovuuteen (2014) sekä yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa kirjoitetun Kirjoita totuutesi! (2015). Lisäksi Rasalas on julkaissut Lindholm-Kärjen ensimmäisen kirjan Unet ja arkkityypit (2007).


EUR
35,00
Ilmainen toimitus